Yrjö Halmesmäki Oy
Varastointi
TIlavuokrat
YRJÖ HALMESMÄKI OY

Varastointi, huolto, pintakäsittely, kuljetus ja nostot ovat työvaiheita, jotka tehdään lähes jokaista kappaletta valmistettaessa. Tämän prosessin yhteensovittaminen vaatii paljon suunnittelua. Maalattava kappale voi tarvita välivarastoinnin ja valmistuttuaan kuljetuksen asiakkaalle. Jos kappale on painava, sen nostamiseen tarvitaan nostureita. Toisinaan kappaletta voi joutua hitsaamaan vielä ennen maalausta.

Yrjö Halmesmäki Oy on varastoinnin ja teollisuustilojen vuokrauksen eturivin kumppani. Tytäryhtiömme pintakäsittelevät, tarjoavat kuljetus- ja nostopalveluita ja hoitavat erilaisia huoltoja ja asennuksia. Uskomme, että yhteistyö on voima, joka kuljettaa meidät kaikki tulevaisuuteen. Siksi olemme erikoistuneet kokoamaan palvelukonsepteja, joissa nämä työvaiheet muodostavat saumattoman ja jouhevan prosessin.

Asiakkainamme on kansainvälisiä yrityksiä ja niiden alihankkijoita. Näille yrityksille on tärkeää, että toiminta on vakaalla pohjalla, päätöksenteko on nopeaa ja toimitusajat pitävät. Siksi yrityksemme tärkeimmät arvot vastuunkantamisesta ja asiakkaan palvelusta näkyvät tavassamme toimia, joka päivä.

Yrjö Halmesmäki Oy – Ratkaisut lähdöstä maaliin.

Yritysfakta

  • Yrjö Halmesmäki Oy on perustettu 1950-luvun lopulla

  • Yllin Talli Oy perustettu vuonna 1973

  • yritysjärjestelyjen myötä myös YH-Kuljetus, YH-Nostot ja YH-Asennus ja Huolto eriytettiin tytäryhtiöiksi vuonna 2014

  • Työllistää lähes 100 työntekijää

  • sijaitsee kolmessa eri toimipisteessä; Vaskiluodossa Moottorikadulla ja Teollisuuskadulla sekä Risössä

  • toimitilat yhteensä yli 20 000 neliömetriä

  • konsernin liikevaihto n. 12 M€

YRJÖ HALMESMÄKI OY - YHTEYSTIEDOT


Hannu Halmesmäki

Toimitusjohtaja
Puhelin: +358 6 3192085
GSM: +358 500 262018
hannu@halmesmaki.com


Seija Halmesmäki
Hallituksen pj, Hallinto
Puh: +358 6 3192020
GSM: +358 400 561013
seija.halmesmaki@halmesmaki.com


Taija Katajisto
Toimisto, Laskutus 
Puh: +358 6 3192012
taija.katajisto@halmesmaki.com


Juhomatti Seppälä 
Varastointi-/terminaalipalvelut
Puh: +358 6 3192040
yhvarasto@halmesmaki.com

Palvelut

Varastointi

Tarjoamme asiakkaillemme varastotilaa ja siihen liittyviä varastointipalveluja. Yrjö Halmesmäki Oy:llä on Vaasan Risössä ja Vaskiluodossa yhteensä noin 12 000 neliömetriä varastotilaa, jotka ovat asiakkaidemme vuokrattavissa.

Varastointipalvelut ovat pääasiassa raskaiden kappaleiden säilytykseen. Kappaleet voivat olla säilytyksessä pitkä- tai lyhytaikaisesti ja ne säilytetään asiakkaan toiveiden mukaisesti sisällä tai ulkona. Sisätiloissamme on lämpötilan ja ilmankosteuden seuranta. Pidämme varastointiohjelmallamme huolellista kirjanpitoa saapuvista ja lähtevistä kappaleista, joten tavaran jäljittäminen on helppoa.

Huolehdimme ammattitaidolla kuorman purkamisesta ja pakkaamisesta. Nostokapasiteettimme on maksimissaan 300 tonnia. Tarvittaessa muovitamme kappaleet kuljetuksen ajaksi tai teemme kontituksen.

Tytäryhtiömme YH-Kuljetus voi hoitaa myös tavaroiden kuljetuksen varastoon ja sieltä pois. Voimme liittää varastointipalveluihin lisäksi esimerkiksi kappaleiden pintakäsittelyn, jonka tekee tytäryhtiömme Yllin Talli Oy. Kysy lisää!

 

Teollisuustilojen vuokraus

Joskus teollisuustilojen tarve voi olla äkkinäinen, ja silloin voi olla vaikea löytää juuri siihen tilanteeseen sopivaa tilaa. Vuokraamme teollisuustiloja asiakkaille sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen toimintaan. Jos tilojen tarve pitenee sovitusta ajasta, voimme sopia jatkoa nopeallakin varoitusajalla.

Teollisuustilat sijaitsevat Vaskiluodossa Teollisuuskadulla omistamassamme kiinteistössä, joka on yhteensä 4000 neliömetrin kokoinen. Kiinteistö sopii erityisen hyvin esimerkiksi suurten tuotteiden valmistamiseen, hitsaamiseen ja koneistamiseen, sillä samassa tilassa toimii myös pintakäsittelyyn keskittynyt tytäryhtiömme Yllin Talli.

Voimme keskustella vuokrauksen ja pintakäsittelyn lisäksi myös muista palveluistamme, kuten varastoinnista, kuljetuksesta ja nostoista. Palvelumme helpottavat usein asiakkaidemme toimintaa, sillä silloin yritys voi keskittyä vain ydinosaamiseensa. Ota yhteyttä!

Toimisto
Teollisuustilat
YH - Varasto Teollisuuskatu

Vaskiluodon satamakatu 3, 65170 Vaasa

YH - Varasto Moottorikatu

Moottorikatu 16, 65170 Vaasa Vaskiluoto


YH - Varasto Risö

Kiitokaari 4-8, 65380 Vaasa


Toimitusehdot

Yrjö Halmesmäki Oy suorittaa kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2000) mukaan, jotka mm. rajoittavat vastuutamme. 

Noudatamme PSYM 2000-määräyksiä lukuun ottamatta 6 §:n 2 momentissa ja 20 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta sekä 27 § C 3-kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta.

Asiakas/toimeksiantaja vastaa kaikista huolittavana, varastoitavana ja käsiteltävänä olevaa tavaraa koskevista vakuutuksista, ellei kirjallisesti ole toisin sovittu.

YRITYSTIEDOT

Yrjö Halmesmäki Oy
Y-tunnus:  0478810-6

Käyntiosoite
Toimisto:
Vaskiluodon satamakatu 3, 65170 Vaasa (Vaskiluoto)
Puhelin:+ 358 6 319 2000

Sähköposti: info(at)halmesmaki.com

Verkkolaskuosoitteemme:
OVT-tunnus:                003704788106
Operaattorin tunnus:  BAWCFI22
Operaattori:                Basware

Tietosuojaselosteet