Etusivu
SARJAN AMMATTILAINEN
VAASALAINEN RASKAAN
HALMESMÄKI

Ammattitaitoiset kuljettajat tuntevat lakipykälät ja asiakkaidensa toimintatavat

Kun tavarat pitää toimittaa perille aikataulussa, ehjänä ja turvallisesti, YH-kuljetukseen voi luottaa. Yritys on toiminut alalla 1950-luvulta lähtien ja kuljettajilla on jopa kymmenien vuosien kokemus.

Kuljetuspäällikkö Markku Lähdemäki kertoo, että YH-kuljetukset panostavat laatuun ja rehellisyyteen.

– Kun asiakas tilaa meiltä kuljetuksen, he tietävät, että hoidamme kuljetuksen sovitussa ajassa. Tämä on syy siihen, että meillä on pitkiä, jo vuosikymmeniä jatkuneita asiakassuhteita. Jos kuljetus ei jostain syystä onnistu, kerromme siitä avoimesti ja keskustelemme vaihtoehdoista. Toimintatapoihimme kuuluu tarjota asiakkaalle ratkaisu.

Vakaata liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä

Lähdemäen mukaan YH-kuljetusten laatuun kuuluu kilpailukykyiset hinnat, joista jää varoja myös liiketoiminnan kehittämiseen.

– Asiakkaalla pitää olla luottamus, että toimintamme jatkuu vielä tulevinakin vuosina. Se tarkoittaa sitä, että meillä pitää jäädä rahaa investointeihin, kuten autojen uusimiseen. Haluamme myös, että meillä työskentelevät henkilöt osaavat tulevaisuudessakin toimia oikein ja kuljettaa turvallisesti koko pohjolan alueella.

Tutut kuljettajat tietävät, miten asiakkaan luona toimitaan

Lähdemäen mukaan pitkät asiakassuhteet ovat etu kummallekin osapuolelle. Kun opitaan tuntemaan toimintatavat, turvallisuusvaatimukset ja ihmiset molemmin puolin, yhteistyö helpottuu.

– Kun asiakkaalla käy kuljettajat, joille toimintatavat ovat tuttuja, sähläykset vähenevät. Kuljettajillamme on pitkät työurat ja vaihtuvuus on vähäistä, joten he oppivat tuntemaan hyvin asiakkaiden henkilöstön.

YH-Kuljetus toimii myös työntekijöiden suuntaan reilusti. Yritys noudattaa työehtosopimusta ja on vastuuntuntoinen työnantaja.

Vankka alan tuntemus

Jokaiselta YH-Kuljetuksen työntekijältä vaaditaan vankkaa alan tuntemusta. YH-Kuljetukset järjestää työntekijöille vuosittain ammattipätevyyskoulutukseen liittyvän koulutuksen, jonka pitää yrityksen ulkopuolinen henkilö. Tällä varmistetaan, että tiedot pysyvät ajan tasalla.

Yrityksessä ei myöskään tingitä työturvallisuudesta eikä ohjeistuksesta. Kuljettajan pitää osata noudattaa myös asiakkaiden antamia ohjeistuksia. Alihankkijoilta velvoitetaan täysin samoja toimintatapoja kuin oman yrityksen henkilöstöltäkin.

– Kuljettamistamme kuormista noin 35 prosentissa on ns. ylimittaisia kappaleita, joiden kuljetus vaatii henkilöstöltämme erikoisosaamista.  Kuljetamme erikoiskappaleet aina siihen soveltuvalla kuljetuskalustolla, jotta tuote ei rikkoudu tai aiheuta vaaraa liikenteessä.

 

Kuljetukset yhdistetään usein muihin Yrjö Halmesmäki Oy:n tytäryhtiöiden palveluihin, kuten esimerkiksi pintakäsittelyyn ja nostoihin. Tarkoitus on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti. Kysy lisää!